Mergi spre compartimentul: Meşteşuguri populare
05 martie 2017, 15:30 Meşteşuguri populare views 38471
05 martie 2017, 15:30 Meşteşuguri populare views 38471

O expoziție extraordinară organizată la Chișinău (Foto)

Centrul Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial în colaborare cu Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală şi Uniunea Meşterilor Populari din Moldova, organizează în perioada 3 martie - 5 mai 2017, Expoziţia-concurs naţională a meşterilor cioplitori în lemn, ediţia a II-a.

Evenimentului are drept scop promovarea artei cioplitului tradiţional artistic al lemnului şi transmiterea către tînăra generaţie a meşteşugului prin intermediul atelierelor de creaţie organizate de meşterii moldoveni pe parcursul expoziţiei.

Vă îndemnăm să veniți și să apreciați aceste opere de arta populara!

Cuvinte cheie:

expoziție , Meșteșug , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.