28 februarie 2012, 09:56 Sport views 3364
28 februarie 2012, 09:56 Sport views 3364

Sportivi din Moldova s-au întrecut în cadrul Campionatului ”Voievod Regions Cup-2012”

Tineri sportivi din 10 raioane ale Moldovei au participat la Campionatul ”Voievod Regions Cup-2012”, etapa I, care a avut loc în comuna Ciorescu, municipiul Chișinău. Campionatul a aliniat pe ringul de luptă sportivi de diferite vîrste.

„Am lansat proiectul luptelor regionale ”Voievod”, în cadrul căruia ne-am gîndit să creăm intrigă între echipa-gazdă şi raioane”, a declarat pentru NOI.md preşedintele Federaţiei de luptă naţională ”Voievod”, Nicolae Pascaru.

De această dată, sportivii din Anenii Noi, Donduşeni, Orhei, Dubăsari etc. s-au întrecut cu membrii echipei-gazdă din comuna Ciorescu, mun. Chișinău. Fetele şi băieţii au arătat un adevărat spectacol pe saltea, demonstrînd tehnici excelente de luptă.

”A fost puţin greu, puţin uşor. Cu stăruinţă şi muncă am reuşit să cîştig”, a spus medaliata de aur din Orhei Dorina Cazac.

”Îmi place lupta ”Voievod” şi depun mult efort în aceasta”, a afirmat sportivul din Anenii-Noi Oleg Pavlicenco.

Potrivit organizatorilor, pe parcursul anului, astfel de evenimente vor avea loc în circa 12 raioane ale Moldovei.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
341 locuitori

Cureşniţa Nouă este un sat din cadrul comunei Şolcani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 341 de oameni. Satul Cureşniţa Nouă a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.