13 iulie 2016, 15:05 Sport views 4680
3 penaltiuri și 5 goluri, în partida dintre „Hapoel” și „Sheriff”
13 iulie 2016, 15:05 Sport views 4680

3 penaltiuri și 5 goluri, în partida dintre „Hapoel” și „Sheriff”

Finală de meci dramatic pentru campioana Moldovei, „Sheriff" Tiraspol, în prima manșă a turului secund al preliminariilor Ligii Campionilor, unde a întîlnit campioana Israelului, „Hapoel".

În partida disputată la Beersheba, tiraspolenii au pierdut cu 3-2. Gazdele au reușit golul victoriei în minutul 90.

Jocul a avut parte de toate condimentele. Trei lovituri de la 11 metri, cinci goluri și un cartonaș roșu.

Scorul a fost deschis de echipa noastră, în minutul 22, prin Ivancic. La patru minute după marcarea golului, "Sheriff" a rămas în inferioritate numerică, după ce Fidan Aliti a fost eliminat.

A urmat prima lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor, apărată de Mitrev în fața lui Buzaglo.

Primul gol al israelienilor a venit chiar înainte de pauză, în minutul 43, prin Ogu.

În minutul 52, arbitrul spaniol al meciului a dictat din nou penalti pentru gazde. De această dată, portarul echipei noastre nu a mai avut ce face, iar „Hapoel" s-a pus la conducere cu 2-1, marcatorul golului fiind Barda.

„Sheriff" nu a suferit șocul golului și a reușit să readucă egalitatea prin noul venit la echipă în această vară, Brezovec, în minutul 64.

Meciul avea să treacă printr-un dramatism sever cînd în ultima fază a jocului, arbitrul a indicat încă o dată punctul de penalti pentru formația israeliană. Radi nu a ratat și a înscris golul victoriei chiar în ultimul minut regulamentar de joc.

Meciul retur se va disputa săptămîna viitoare la Tiraspol, unde se va decide echipa care se va califica în runda a treia a Ligii Campionilor și cea care va accede în turul trei al Europa League.

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , Sheriff

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2278 locuitori

Joltai este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Joltai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 29 km de municipiul Comrat și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2278 de oameni. Satul Joltai a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.