27 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1718
Horoscopul pentru 28 iulie 2022
27 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1718

Horoscopul pentru 28 iulie 2022

BERBEC

În această zi ți se vor ivi mai multe oportunități cînd vine vorba despre carieră și depinde doar de ține să alegi ceea ce ai nevoie. Nu toată lumea este fericită pentru perioada bună prin care treci, de aceea vor încerca să te determine să renunți la muncă asiduă și să te ocupi mai mult de lucrurile neimportante.

TAUR

Lucrurile s-ar putea să nu fie la fel de evidente cum par astăzi pentru prima dată. Nu începe un proiect pînă nu înțelegi întreagă gama de acțiuni. Altfel, s-ar putea să te simți prins în mijlocul unei drame emoționale care îți lasă puțîn loc de evadare. Nu te miră dacă motivația ta se risipește și vei rămîne fără stimulent să îți duci la bun sfîrșit muncă.

GEMENI

Obiectivele care păreau de neatins în trecutul tău, intră în centrul atenției. S-ar putea să îți fi neglijat visele pentru că s-au mutat mai departe de fiecare dată cînd le-ai adresat. Ai încredere că norocul tău începe să se schimbe și răbdare pentru a descoperi că chiar și cele mai sălbatice fantezii ale tale vor începe să se împlinească.

RAC

În această zi rișți să fii mai capricios decît de obicei în cuplu și gesturile persoanei iubite ți se vor părea prea exagerate. Ai vrea să fii mai direct și în plus ai multe nemulțumiri pe care vrei să le faci cunoscute. Încearcă să îi oferi persoanei iubite ocazia să își manifeste sentimentele pentru că vei duce dorul unor astfel de momente.

LEU

Probabil că eșți foarte greu de mulțumit astăzi, pentru că ai tendința să te uiți mai mult la lipsuri decît la motivele de recunoștință și bucurie care există în viață ta. Ar fi indicat să încerci să eviți cheltuielile făcute pe fondul frustrării și să aștepți răbdător să capeți claritate, mai ales în privința unei relații afective, care pare să fie sursă nemulțumirilor. Nu te grăbi să iei anumite decizii în această zi, deoarece rișți să faci alegerile greșite.

FECIOARĂ

Ar fi indicat că în această zi să încerci să te consulți cu partenerul de viață în tot ceea ce vrei să faci pentru a evita anumite discuții în contradictoriu. Există posibilitatea că o rudă îndepărtată să vină în vizită și să îți restituie o suma importantă de bani. Ar fi bine să nu te grăbeșți în a lua anumite decizii fără a le analiză atent. Partenerul de viață îți va propune să faceți unele planuri de viitor. Fii răbdător.

BALANȚĂ

Din cauza anumitor speculații, astăzi rișți să pierzi o suma importantă de bani. Ar fi bine să nu îți faci prea multe griji deoarece rișți să te îmbolnăvești sau în cel mai rău caz să te accidentezi. Vei vedea că ziua de mîine va fi una plină de succes pe plan financiar și vei reuși să recuperezi suma pe care ai pierdut-o destul de repede. Ai încredere.

SCORPION

Există posibilitatea că situația ta financiară să se îmbunătățească în această zi în urmă unei sume importante de bani pe care o vei încasa. Vei avea ocazia să îți începi ziua cu zîmbetul pe buze și vei simți nevoia să îți surprinzi partenerul de viață cu un cadou frumos. Pe plan profesional, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, spre invidia unor persoane din anturajul tău.

SĂGETĂTOR

Există posibilitatea că în decursul acestei zile să ai parte de o vizită surpriză din partea unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Ai multe de povestit și de ascultat, iar discuția în sine te bine dispune. La serviciu ai de-a face cu un coleg extrem de incapatat și plin de sine, dar nu este cazul să-i dai atenție pentru că la capitolul competență îl depășeșți.

CAPRICORN

În cazul în care te gîndeai să te apuci să îți scrii memoriile, astăzi ar fi momentul potrivit. Dacă nu eșți sigur cum să începi, poți să te înscrii la unele seminarii pentru a avea succes în publicarea acestui articol. Există posibilitatea că în această zi să îți lărgești cercul de prieteni cu unele persoane destul de amiabile.

VĂRSĂTOR

Ar fi indicat că în această zi să nu îți neglijezi familia, fiindcă ți se va reproșa că eșți indiferent față de problemele lor. În cazul în care vei fi nevoit să mergi la un drum lung, ar fi bine să respecți cu strictețe legile deoarece există riscul să fii luat la întrebări de către autorități. La locul de muncă vei avea de finalizat cîteva sarcini, dar nu prea te poți concentra. Încearcă să ai încredere în ține și vei vedea că îți vei regăsi optimismul.

PEȘTI

Ar fi indicat că în această zi să eviți să faci anumite investiții deoarece pot fi destul de riscante. Riști să pierzi tot ceea ce ai cîștigat în ultima perioada. Ar fi bine să te abții să investești în obiecte ce nu au nici o valoare. Încearcă să te consulți cu partenerul de viață cu privire la cheltuielile mai mari, deoarece rișți să ai parte de mici reproșuri.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1651
Populația:
2834 locuitori

Cîrnăţeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cîrnăţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2834 de oameni. Satul Cîrnăţeni a fost menționat documentar în anul 1651.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.