11 iulie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1337
Horoscopul pentru 11 iulie 2022
Foto: astrostar.ru
11 iulie 2022, 07:00 Caleidoscop views 1337

Horoscopul pentru 11 iulie 2022

BERBEC

S-ar putea să fii atît de îndepărtat de toate în prima parte a zilei, încît seară vei observă că ai trecut dincolo de propriile frontiere. Regretul ar putea apărea și s-ar putea să te facă să te simți vinovat pentru lucrurile pe care le-ai spus sau făcut. Împiedică acest lucru gîndind lucrurile înainte de a vorbi sau a acționa. Ai puterea de a manevră oamenii pe un nivel emoțional destul de profund. Folosește cu înțelepciune această putere.

TAUR

Ai o natură intensă. Probabil simți lucrurile profund și petreci mult timp pierdut în gîndire. Prea multă intensitate poate avea un efect negativ asupra stării tale de bine. S-ar putea să fie timpul să ieși și să te distrezi. Ridică-te de pe scaun și fă o plimbare. Întîlnește-te cu cineva cunoscut pentru prînz sau fă niște cumpărături. Găsește-te la ceva activ de făcut pentru a rupe monotonia rutinei tale.

GEMENI

Gelozia și-ar putea face simțită prezența astăzi. Cheia pentru a face făță este să înțelegi de ce te simți nesigur. Dacă eșți gelos pe un partener, trebuie să afli de ce. Încrederea este o problema? Dacă acest lucru apare la locul de muncă, este pentru că nu te simți recunoscut pentru contribuțiile tale? Examinează cauza geloziei. Este aproape întotdeauna un simptom al unei probleme mai profunde.

RAC

S-ar putea să simți că eșți testat într-un fel, că și cum ai fi judecat și trebuie să te aperi, inclusiv de ceea ce crezi că știi cum funcționează. Acest sentiment este neliniștitor, dar în curînd vei realiza că se întărește în mai multe feluri. Întrebarea tiparelor de comportament este sănătoasă, deci deschide-te într-un mod pe care poate nu l-ai avut în vedere pînă acum.

LEU

Nu presupune că persoană pe care încerci să o inviți la ține îți primește mesajele. Poate că ai așteptat un răspuns și ai ajuns să crezi că această persoană te-a dat deoparte. Poate că această persoană nu înțelege întrebarea pe care încerci să o pui. Cînd vine vorba de chestiuni de dragoste și romantism, va trebui să spui lucrurile în făță.

FECIOARĂ

Unele documente ar putea avea nevoie de atenție astăzi. Este posibil să fii ocupat și la telefon foarte mult timp. Comunicarea ar trebui să fie clară, deschisă și sinceră, așa că vei realiza exact ceea ce trebuie. O conversație intimă și plină de iubire ar putea avea loc între ține și un prieten apropiat sau un iubit care ar putea urmări o vizită în casă ta.

BALANȚĂ

Hrănește-ți mintea astăzi. Energia zilei susține creșterea și expansiunea, așa că de ce să nu vezi o nouă oportunitate pentru învățarea a ceva care te interesează? Provoacă-te citind sau participînd la un grup de lectură. Există o mulțime de subiecte online care să te intereseze. Vei reuși să găseșți ceva care te interesează și pe care îl poți face în timpul propriu.

SCORPION

Nemulțumirile dintre membrii familiei te-ar putea determina să evadezi din rutină zilnică și să te arunci în muncă ta, în special în proiectele creative. Acesta poate fi cursul corect al acțiunii. Situația nu este permanentă și, probabil, ceilalți din gospodăria ta trebuie pur și simplu să lucreze pentru ei însuși. Între timp, muncă ta îți va oferi satisfacție și poate chiar avansare.

SĂGETĂTOR

Anumite evenitente de astăzi pot fi copleșitoare pentru ține. Încearcă să respiri adînc și să accepți provocarea. Ai putea fi surprins cît de mulți oameni vor fi dispuși să îți întindă o mîna de ajutor. Te vei uită la mai multe persoane pe care le cunoșți cu alți ochi. Ar fi bine să acccepti ceea ce ți se oferă.

CAPRICORN

Dacă în ultima vreme ți se părea că totul merge din ce în ce mai rău, ei bine, astăzi totul pare a lua o nouă întorsătură. Există posibilitatea să primeșți o nouă oferta de muncă ce îți va îmbunătăți situația financiară. Astăzi este ziua în care poți ieși cu prietenii și să sărbătorești în sfîrșit succesul tău. Lasă trecutul în urmă și fă-ți planuri pentru viitor.

VĂRSĂTOR

Trebuie luate măsuri drastice în această zi, așa că asigura-te că te trezești devreme pentru a începe o nouă zi. Este posibil să fii pe scenă astăzi în mai multe moduri decît crezi. Cuvintele tale puternice nu vor trece neobservate de alțîi. Ești dinamic și eficient în urmărirea obiectivelor tale. Acuitatea ta mentală este în cea mai bună condiție de lucru, iar cuvintele tale sînt încărcate emoțional.

PEȘTI

Ceea ce a început că o întîlnire s-ar putea încheia cu multe dezacorduri. S-ar putea să fii tentat să îi pedepsești pe toți, dar nu este o idee bună. Nu vei opri ceartă și toți cei implicați vor critică orice faci. Cea mai bună soluție este să pleci. Grupul probabil nu va face nimic pozitiv.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
88 locuitori

Prisaca este un sat din cadrul comunei Hîrtop, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Prisaca a fost menționat documentar în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.