16 mai 2022, 17:30 Caleidoscop views 1440
Cum se odihnește atletul moldovean de categorie grea Alexandr Romanov după lupte dificile
16 mai 2022, 17:30 Caleidoscop views 1440

Cum se odihnește atletul moldovean de categorie grea Alexandr Romanov după lupte dificile

Alexandr Romanov, luptător moldovean de categoria grea, supranumit și King Kong, care participă la turneele UFC de arte marțiale mixte, a recunoscut că, după lupte grele pe ring, îi place să se dedea unor activități în aer liber, să joace golf și fotbal cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas.

Sportivul a făcut această declarație în timp ce răspundea la o întrebare a Noi.md la o conferință de presă susținută la Chișinău, la centrul auto Jaguar Land Rover.

Luptătorul titrat a fost întrebat cum se odihnește, se relaxează după lupte grele, cum își petrece timpul liber.

"Sincer, imediat după luptă, imediat după luptă, împreună cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas am ieșit să ne relaxăm, am jucat golf. A doua zi dimineață după luptă, din nou cu băieții din diaspora moldovenească din Las Vegas, ne-am adunat și am jucat fotbal. Îmi place foarte mult să joc fotbal dacă am timp liber. Unica excepție este că, în ultima lună înainte de luptă, ne străduim să excludem toate jocurile active pentru a reduce nivelul și riscul de accidentare. Încerc să includ de fiecare dată o astfel de odihnă activă în programul meu, deoarece cu cît stai pe loc, cu atît este mai greu să accelerezi mai tîrziu”, a spus Alexandr Romanov.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1975
Populația:
106 locuitori

Tudoreşti este un sat din cadrul comunei Bucuria, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Tudorești a fost înființat în anul 1975.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.