17 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 3535
Horoscopul pentru 17 mai 2016
17 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 3535

Horoscopul pentru 17 mai 2016

BERBEC

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, deoarece ideile pe care le exprimi azi nu sunt usor de acceptat, nici la indemana oricui. Poate esti ceva mai original in exprimare, poate prea modern pentru cei care te asculta si nu pot intelege clar ce spui, dar se pare ca esti un vizionar care spune azi lucruri care vor fi obisnuite peste un an. Nu te lasa doborat de refuzul sau dezintersul celor prea invechiti ca sa accepte noutatea, pentru ca va veni o zi cand toti vor considera ideile tale de acum absolut firesti.

TAUR

Pleci la drum cu sufletul inchis, de parca nu ai avea nici un chef sa faci acum aceasta calatorie sau cu teama pentru ceea ce te asteapta la destinatie. Cand nu ai o atitudine pozitiva cu privire la ceea ce se va petrece pe parcurs, e si normal sa inceapa sa apara problemele la tot pasul, ca atare, daca nu iti poti modifica starea psihica inaintea plecarii, mai bine nu mai pleci deloc. Pune un zambet pe chip si gandeste pozitiv pentru ca numai asa poti evita situatiile neprevazute care stau la panda.

GEMENI

Reusesti sa pacalesti o situatie astfel incat totul sa iasa in favoarea ta. Nu te simti vinovat cu nimic, tu consideri ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a ajunge la acest rezultat caci, uneori, scopul scuza mijloacele. Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte cai pentru a ajunge la acest tel, dar ce mai conteaza acum legile scrise sau nescrise, daca totul s-a rezolvat de minune? Bucuria ta poate insemna de fapt esecul altei persoane, dar... asta-i viata!

RAC

Trebuie sa fii spontan in reactii si sa dai repede raspunsurile care ti se cer. Nu risti nimic, pentru ca nu e vorba nici de graba, nici de impulsivitate aici, ci doar de reactii rapide care demonstreaza ca stii bine ce vrei. Daca ti se pune o intrebare neasteptata, vei sti imediat ce sa spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gandire. Ai mintea limpede si rationamentele merg brici, ca dupa manual.

LEU

Esti indus in eroare de un vis periculos, care ori are un pret mult prea mare de platit, ori te face sa scoti la iveala o latura negativa a caracterului tau. E ca si cum, pentru a ajunge la un tel propus, trebuie sa fii dur, sa comiti un gest incorect sau sa faci altcuiva un rau, dar consideri ca merita acest sacrificiu pentru visul tau cel mare. Mai gandeste-te! Chiar daca vei ajunge la ce ti-ai propus, va veni o zi in care te vei rusina cu neregulile facute si nu te vei putea lauda nimanui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolisurilor nefaste.

FECIOARĂ

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

BALANȚĂ

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce parea sa stea pe loc poate capata un alt ritm de evolutie. O veste buna te poate incuraja sa mergi mai departe. O mana de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umarul pus de cineva drag alaturi de tine iti va reda increderea in sansele de reusita ale acestui plan, pentru ca, stiindu-te sustinut si aprobat de pe margine de altii, ai alta putere de a duce mai departe ceea ce ai inceput. Cauta asadar tovarasii potriviti in preajma!

SCORPION

Se incing dispute aprinse in mediul in care, de obicei, aveai relatii armonioase cu toata lumea. De data aceasta esti cam nervos si refuzi dialogul pasnic, pentru ca ai impresia ca tu detii solutii la problemele tuturor. Daca ceilalti nu-ti dau dreptate, ai tendinta de a riposta agresiv, ceea ce tensioneaza atmosfera pe oriunde ai trece. Poate ca aceasta atitudine ofensiva este totusi benefica, dar numai in acele spatii in care treneaza rutina si plictiseala, pentru ca mai vii tu cu un dram de energie.

SĂGETĂTOR

Vestile care sosesc de la o oarecare distanta de casa te ingrijoreaza, incat ai fi in stare sa urci in primul tren ca sa ajungi acolo unde se petrec toate aceste evenimente. Nu te poti linisti cat timp nu vin noi si noi informatii de acolo si iti pare rau ca nu ai solutii pentru a fi de ajutor celor de acolo, chiar si prin telefon. Daca pornesti azi la drum, e posibil sa apara tot felul de situatii neprevazute ce vor strica placerea calatoriei, deci n-ar fi rau sa te informezi atent inainte de a pleca! Poate eviti astfel neplacerile.

CAPRICORN

Chiar daca nu-ti place sa recunosti, uneori, trebuie sa te supui celor mai puternici decat tine, celor care iti sunt cu ceva superiori si de la care ai multe de invatat. Chiar daca unii te trateaza de sus, ca si cum ar avea vreun drept de stapani asupra ta, te vei supune umil si modest, dar cu speranta ca iti vei lua intr-o zi revansa. De data aceasta ii recunosti valoarea si pozitia, dar va veni o zi cand nu vei mai lasa pe nimeni sa-ti dea ordine. Accepta lectia si urca si tu mai sus prin ceea ce inveti.

VĂRSĂTOR

A sosit momentul sa iei o pauza inainte de a extrage concluzia finala la proiectul care se apropie de sfarsit. Nu te grabi sa iei acum o decizie categorica, pentru ca e posibil sa mai descoperi ceva de rezolvat chiar pe ultima suta de metri. O zi de detasare, departe de iuresul evenimentelor, poate fi de folos pentru a mai trece totul odata in revista si a intelege mai bine nivelul la care ai ajuns. Poate chiar cea mai buna informatie apare exact acum, la final, la timp pentru a schimba complet tot cursul planurilor tale, ca atare nu spune hop pana nu sari!

PEȘTI

Faci o cunostinta noua si ai convingerea ca din acest moment incepe o frumoasa prietenie. Aveti multe de povestit, multe puncte in comun si conversatia merge extrem de usor, incat poti spune ca ai gasit in sfarsit un om cu care te simti pe aceeasi lungime de unda. Nu simti niciun efort in discutii, ci totul vine de la sine. Daca mai sunt si unele sentimente la mijloc, cu atat esti mai norocos, pentru ca da, exista si o astfel de sansa: de a te indragosti.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
364 locuitori

Izvoare este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Orhei şi la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.