13 mai 2016, 19:00 Caleidoscop views 6288
Horoscopul pentru 14 mai 2016
13 mai 2016, 19:00 Caleidoscop views 6288

Horoscopul pentru 14 mai 2016

BERBEC

Ai prea multe de facut, lucrezi pe mai multe fronturi si, desi esti una din persoanele cu o capacitate de distribuire a atentiei pe mai multe planuri, va trebui totusi sa te concentrezi asupra unei singure directii. Nu pentru ca nu vei face fata cu atatea provocari in agenda, ci pentru ca doar unul din planuri va avea rezultate pozitive. Dupa ce vei vedea ca celelalte au mers mediocru, vei regreta ca nu ai ales dintre toate doar pe cel care ar fi avut cele mai mari sanse de izbanda. Nu-i nimic, inveti din toate.

TAUR

Este o zi dedicata iubirii, cu marea sansa de a te indragosti din nou. Daca visai la o idila noua, ea are acum toate sansele sa se materializeze, pentru ca poti intalni o persoana care iti atrage atentia in mod deosebit. Te simti bine in aceasta postura de indragostit, pentru ca intotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumosi, cand iti pui tot felul de intrebari despre persoana cealalta. Da-i ocazia sa se apropie mai mult, pentru ca poate iesi ceva frumos de aici!

GEMENI

Traversati o perioada favorabila, in care se pare ca va reuseste orice. Totusi, va sfatuim sa vorbiti clar, pentru a nu lasa loc de neintelegeri. Aveti putina rabdare! Banii pe care ii asteptati vor veni in curand.

RAC

Ai un profund sentiment de siguranta in mediul in care te afli azi. Esti printre oameni care te iubesc, care te rasfata cu gesturi de prietenie si simpatie, deci cum sa nu te simti bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te inconjoara astazi, parca ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tai, si vezi in ochii lor doar intentii pozitive, sentimente curate si ganduri bune. Investeste si tu aceeasi energie pozitiva in tot ce faci, dedicandu-va unii altora toata atentia. Cu cat folosesti mai multe cuvinte frumoase, cu cat esti mai amabil si mai afectuos, cu atat raspunsurile venite de la cei carora te adresezi sunt mai luminoase.

LEU

Bazeaza-te in totalitate pe feelingul tau, pe intuitie, pe ceea ce simti in adancul sufletului, pentru ca nu te inseala! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile si dincolo de aparente, ca atare vei simti de la o posta daca un om e bun sau e rau, daca o actiune are sau nu sanse de izbanda, daca sensul in care mergi duce undeva. Lasa-te complet pe seama acestor simtaminte cu totul aparte, pentru ca ele iti vor transmite exact ce trebuie sa faci. Nu cere pareri sau sfaturi de la altii: tu esti propriul consilier perfect!

FECIOARĂ

Oboseala isi spune cuvantul si, oricat te-ai stradui tu sa duci mai departe un proiect inceput, acesta pare sa fi incetinit incat nimic nu se mai misca. In astfel de momente cel mai bine ar fi sa iei o pauza, sa nu insisti sa duci mai departe un plan care nu se mai urneste. O vreme, te poti ocupa de altceva si dupa aceea il vei putea continua de unde a ramas cu alt tonus. Acum totul sta pe loc, stagneaza enervant de mult, dar poti folosi acest timp la altceva, lasand pe linie moarta actiunea respectiva. Nu ar merge orice i-ai face.

BALANȚĂ

Te afli intr-o companie aparent placuta, dar dupa cateva discutii, vei incepe sa-i privesti pe ceilalti cu un dram de suspiciune, de parca ai presimti ca au si ceva de ascuns. Nu te baza intru totul pe promisiunile lor, pentru ca ai putea avea de suferit de pe urma generozitatii iesite din comun dar care nu se va materializa in nici un fel. Mai bine te bazezi doar pe fortele proprii, decat sa crezi tot ce ti se promite acum sus si tare!

SCORPION

Arunca o privire inapoi la vechile datorii de natura financiara, pentru ca ai la dispozitie o suma de bani cu care mai poti sterge de pe lista de restante o veche datorie. Te vei simti mult mai bine dupa ce vei scapa de ea, deci fa un efort sa o achiti odata. Daca vin bani, nu te gandi ce sa faci cu ei, ci ocupa-te mai intai de facturile aflate in asteptare, de datoria amanata la un amic sau de cumpararea unui obiect de care aveai nevoie mai demult, dar ai tot amanat achizitia.

SĂGETĂTOR

Nici nu-ti vine a crede ce bine se rezolva azi o problema cu care te-ai confruntat multa vreme, dar care isi gaseste solutia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parca ti se face dreptate intr-o clipa, in ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a le reaseza pe toate pe fagasul normal. Ai motive de bucurie, pentru ca resimti aceasta situatie ca pe un drept recastigat pe merit si pentru care ai de ce sa fii fericit.

CAPRICORN

Treci ca prin urechile acului de un risc, dar iesirea din impas e legata de faptul ca nu te bagi singur in gura lupului. Atat timp cat nu risti nimic, atat timp cat stai departe de probleme, nimic nu te poate atinge, deci nu face nimic ce ti-ar putea cauza necazuri. Fa-te ca nu auzi criticile, prefa-te ca nu vezi incovenientel si treci pe langa obstacole fluierand, pentru ca daca te cramponezi de ele, e normal sa declansezi situatii neplacute. A ignora este echivalent cu a scapa de efectele neplacute ale oricarei situatii cu factor mare de risc.

VĂRSĂTOR

Privesti spre trecut cu antipatie pentru ca nu te poti inca detasa de o situatie care te-a ranit profund candva. Ai fost mintit, cineva a profitat de bunavointa ta si ti-a tradat increderea, de aceea revii iar si iar cu gandul la acel moment si nu poti uita cele intamplate. Poate a venit vremea unei discutii sincere fata in fata prin care sa ti se explice ce anume a declansat neintelegerea din trecut, pentru ca a purta pica la nesfarsit unui om care ti-a gresit nu face nimanui nicio placere. Fii deschis spre dialog si impacare.

PEȘTI

Apare sansa unei noi relatii sau iei decizii in cuplul deja format, pentru acum ca se traseaza urmatorii pasi intr-un plan important pentru viitor. Esti pus pe fapte mari, dai nastere unor idei marete si unor planuri deosebite in care e implicat si partenerul. Esti in fata unui nou inceput si pe umerii tai cad cele mai grele decizii, dar esti persoana potrivita s-o faci! Relatia de cuplu capata o tenta rationala, deci s-ar putea spune ca iubesti mai mult cu capul decat cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei indragostiti pana peste urechi, pentru ca asa poti pastra contactul cu realitatea si poti gandi limpede.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
842 locuitori

Şipoteni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Şipoteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 842 de oameni. Satul Șipoteni a fost menționat documentar în anul 1641 cu denumirea Spărieți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.