03 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 2790
Horoscopul pentru 3 mai 2016
03 mai 2016, 09:00 Caleidoscop views 2790

Horoscopul pentru 3 mai 2016

BERBEC

Lumea apreciaza deciziile tale, pentru ca are incredere in judecata ta impartiala si justa. Unii chiar depind de verdictele pe care urmeaza sa le dai si incerci sa fii cat se poate de detasat si sa nu pleci urechea la nicio incercare de manipulare si intimidare. Cu cat ramai mai surd la tentativele unora de influentare, cu atat mai corecta va fi decizia ta finala, si lumea va aprecia felul just in care ai aranjat lucrurile. Adevarul intotdeauna invinge, iar tu vei oferi azi o parere avizata ce va face lumina intr-o situatie din care are mai multa lume de suferit.

TAUR

Ai o rezistenta de invidiat, pentru ca tu suporti orice situatie, oricat de complicata ar fi. Se vede ca ai trecut prin multe si nu renunti cand pare mai dificil, dimpotriva, te inarmezi cu atata forta, incat nimic nu te clinteste! Viata te-a invatat atatea lucruri utile care acum te ajuta sa rezisti. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de rabdare, asteptare, perseverenta, tenacitate, vointa, pentru ca tu nu te grabesti. Esti de parere ca totul are o rezolvare, oricat ar dura, de aceea iti vezi de treaba fara sa pretinzi rezultate imediate.

GEMENI

Nu te crampona de banalele hopuri absolut firesti in drumul tau spre implinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ti testa perseverenta, de a-ti pune la incercare ambitia, pentru ca, daca toate ar evolua lin, nici nu vei aprecia ceea ce te asteapta la capat. Visul tau cel mare e inca departe, dar faci pasi mari si siguri spre el, fara a te lasa oprit din elan de aceste probe. Altul ar fi abandonat poate la primul hop, dar nu si tu, ba, dimpotriva: parca te ambitionezi si mai tare cand vezi cat de multi se opun planurilor tale. Vei ajunge la capat, dar nici repede, nici usor!

RAC

Un proiect ce evolua extrem de repede, aproape mult prea repede pentru puterea ta de acceptate, pare sa se linisteasca din senin. Esti luat prin surprindere de aceasta lentoare neprevazuta, pentru ca abia te obisnuisei si tu cu viteza ametitoare in care inaintau toate. E dificil acum sa treci de la viteza luminii la viteza melcului, dar lasa un pic lucrurile sa se mai aseze inainte de a stabili care e ritmul optim de inaintare in acest demers. Poate era prea repede inainte, poate e prea lent acum, dar vei vedea ca se vor echilibra toate astfel incat sa faci pasii potriviti acestei etape.

LEU

Azi te simti liber sa faci ce vrei, de parca tocmai ai aflat un verdict prin care ti sa de voie sa actionezi cum iti place! E o eliberare bine meritata, mult asteptata, pentru ca te-ai simtit o vreme captiv intr-o situatie in care erai defavorizat, tratat injust, subjugat fara sa meriti. Ai luptat pe toate caile corecte sa-ti demonstrezi nevinovatia si drepturile, iar acum ai putea primi raspunsul edificator care sa-ti dea in sfarsit acea senzatie de totala descatusare. Acum esti liber sa pornesti in ce directie vrei, de vreme ce s-a rupt ghiuleaua pe care o carai de picior. S-a facut dreptate, s-a facut lumina, si nu poti sa nu jubilezi in sinea ta spunand: am avut dreptate.

FECIOARĂ

Se aud vesti bune care aduna lumea in jurul unui punct de atractie de care poate beneficia fiecare in parte intr-un anumit fel. Si tu ai avut un rol la acest succes care merita celebrat cu atata bucurie, poate chiar si cu un iz festiv, pentru ca toata lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosfera de petrecere in jurul tau si te bucuri din toata inima pentru succesul ce sta la baza acestui moment placut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie si mai mult oamenii si strange si mai puternic relatiile cu cei din jur, de parca ati fi o mare familie.

BALANȚĂ

Fiecare problema are o solutie, ca atare nu merita sa pierzi timp si energie analizand-o pe toate partile la nivel teoretic. E vremea sa pui mana pe unelte si sa faci ceva concret, pentru ca depasirea unui impas tine de actiune, nu doar de vis sau intentie. Ceea ce incepi azi poate avea efecte benefice maine, pentru ca un impas nu e altceva decat o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te tine pe loc, nici nu e un capat de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel in ceea ce ai pornit. Ai ajuns intr-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie ferma si treci la etapa urmatoare!

SCORPION

Te afli intr-un mediu animat, cu personalitati foarte diferite cu care trebuie sa relationezi. Vei descoperi o reala placere sa faci echipa cu nativii din zodii de foc, care sunt, astazi, cei mai buni tovarasi ai tai. Te stimuleaza, iti dau incredere, te imping de la spate, iar tu, la randul tau, le oferi lor o oarecare stare de liniste si bucurie prin simpla ta prezenta. Fa in asa fel incat sa-ti petreci ziua in compania celor entuziasti si dinamici, pentru ca impreuna veti porni un proiect de milioane: incitant, vesel, tonic.

SĂGETĂTOR

Norocul planeaza peste casa ta pentru ca aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit. Iti intra in casa persoana care iti va aduce exact informatia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a descoperi solutia salvatoare la problema care te framanta. Este o placere sa stai de vorba cu oamenii care iti apar azi in cale, pentru ca fiecare are ceva interesant de transmis, informatii si vesti de care te poti folosi cu succes in avantajul tau vreodata.

CAPRICORN

Te afli intr-o companie extrem de animata, dar parca nu-ti gasesti locul printre ei. Acestia mai mult te irita, te deranjeaza cu energia lor necontrolata, pentru ca nu reusesc sa se concentreze la un singur tel. Vor ba una, ba alta, si pentru ca isi risipesc fortele fara rost, ai senzatia ca te afli intr-un spatiu cuprins de haos. Cineva ar trebui sa-i organizeze pe toti, deci, daca tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi sa preiei tu aceasta sarcina si sa-i determini pe toti sa se adune intr-o singura directie?

VĂRSĂTOR

Iubirea nu inseamna a-i cere celuilalt sa se schimbe pentru a fi asa cum iti doresti tu, ci sa-l iubesti asa cum e, fara a incerca sa-l transformi intr-o marioneta. Vei intelege asta si azi, printr-un moment care te sfatuieste sa renunti la vise, la anumite asteptari, poate imposibile, la un anumit standard si sa te multumesti sincer cu ceea ce primesti. Iubirea cere de multe ori renuntari si compromisuri, dand dovada de flexibilitate si capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea ca vei primi mai mult decat te astepti daca nu ridici stacheta prea sus!

PEȘTI

Un noroc chior poate viza situatia ta materiala, deci fii atent la sansele care apar nu se stie de unde. E un fel de situatie neprevazuta care are mai multe de oferit decat ai fi putut spera vreodata, deci nu subestima momentele aparent neinsemnate, pentru ca nici nu poti gandi ce pot aduce. Poate faci o afacere foarte profitabila, gasesti pe undeva un portofel cu bani, descoperi o suma uitata prin buzunare sau afli o veste care rezolva ca prin farmec o situatie dificila. Norocul apare din senin si le aseaza pe toate foarte bine.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2016 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2385 locuitori

Bumbăta este un sat şi comună din raionul Ungheni. Bumbăta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2385 de oameni. Satul Bumbăta a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.