03 februarie 2015, 16:08 Caleidoscop views 9262
Topul celor mai admirate personalităţi din lume
03 februarie 2015, 16:08 Caleidoscop views 9262

Topul celor mai admirate personalităţi din lume

Fie că sunt oameni de afaceri, prezentatori de televiziune sau simpli actori, celebritățile mondiale sunt în atenția tuturor. Dar care sunt printre cele mai apreciate personalități din lume?

Un sondaj realizat de site-ul YouGov.uk la care 25.000 de persoane din 23 de ţări a scos la iveală faptul că că actriţa Angelina Jolie şi Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numără printre cele mai apreciate personalităţi din întreaga lume.

Astfel, în clasamentul celor mai admiraţi bărbaţi din lume, pe primul loc se află Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, urmat de Barack Obama şi Xi Jinping. Locurile următoare au fost ocupate de actorul şi regizorul Jackie Chan, prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, papa Francis, Dalai Lama, antreprenorul Jack Ma, astrofizicianul Stephen Hawking şi fostul fotbalist David Beckham, ultimii doi situându-se la egalitate în preferinţete celor care au votat.

Când vine vorba despre cele mai admirate femei, Angelina Jolie conduce detașat, urmată de pakistaneză Malala Yousafzai şi fostul secretar de stat american Hillary Clinton. Între preferinţele celor 25.000 de persoane care au votat s-au aflat şi regina Elizabeth a-II-a, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, cântăreaţa Celine Dion, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, actriţa Julia Roberts, politicianul Aung San Suu Kyi şi cancelarul Germaniei Angela Merkel.

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

personalitati , top

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
275 locuitori

Zarojeni este un sat din cadrul comunei Gura Căinarului, raionul FloreştiSatul Zarojeni este situat la distanța de 16 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 275 de oameni. Satul Zarojeni a fost întemeiat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.