Mergi spre compartimentul: Muzica
13 septembrie 2013, 10:50 Muzica views 16175
13 septembrie 2013, 10:50 Muzica views 16175

Formaţia Millenium, premiată în Estonia


Foto: trm.md

Formaţia „Millenium” a obţinut medalii de aur şi argint în cadrul concursului „Laagna Laul 2013”, desfăşurat, în perioada 5-8 septembrie, la Tallinn.

La concurs au participat reprezentanți din 20 de țări, printre care Lituania, Estonia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Belarus, Israel, Cehia. Solicitat de trm.md, Vlad Gorgos, producătorul formaţiei „Millenium”, a comunicat că acest concurs a adunat cei mai buni interpreți care au evoluat la mai multe competiţii internaționale.

Organizatorul principal al concursului „Laagna Laul 2013”, Igor Ermacov, i-a ales pe cei mai de vază reprezentanți ai muzicii și teatrului din Ţările Baltice și din Finlanda, în calitate de membri ai juriului.

Pentru marea finală, trupa „Millenium” a pregătit o piesă poloneză din repertoriul lui Severin Kraevski, în stil a capella, care a trezit reacția publicului, dar și a membrilor juriului. La compartimentul soliști, Tatiana Ceban a interpretat piesa „Before you go” din repertoriul formației, iar Olga Gorcinschi a încîntat publicul cu piesa „Je suis malade” de Lara Fabian.

În cadrul vizitei sale în Estonia, formația „Millenium” a reușit să mai susțină şi trei concerte la care au participat peste 1500 de persoane.

Cuvinte cheie:

muzica , premiu , Estonia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
741 locuitori

Grozasca este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 116 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 741 de oameni. Satul Grozasca a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.