12 ianuarie 2016, 11:38 Personalități views 11644
Moldoveanca Silvia Busuioc a jucat în filmul istoric „Gotthard”
12 ianuarie 2016, 11:38 Personalități views 11644

Moldoveanca Silvia Busuioc a jucat în filmul istoric „Gotthard”

Actrița originară din Moldova, Silvia Busuioc, stabilită cu traiul în Los Angeles, a jucat în filmul istoric „Gotthard", care spune povestea minerilor ce au construit cel mai lung tunel feroviar de la sfârşitul secolului al XIX-lea.

„Acesta a fost rolul cel mai provocator şi exigent. Filmările au avut loc în tunel. Actorii au reconstruit viaţa minerilor de atunci, care au lucrat în condiţii de muncă grele zi şi noapte. Am trecut prin diverse transformări fizice pentru a putea reda personajul meu. A trebuit să mă tund scurt. De ce? Veţi afla din film, nu am dreptul să povestesc foarte multe. Publicul va avea multe surprize la sfârşitul anului 2016", a povestit Silvia Busuioc pentru adevarul.ro.

Tunelul de cale ferată „Gotthard" a fost construit în ultimii 20 de ani și are o lungime de 57 de kilometri, ce străbate adâncurile munţilor Alpi. Tunelul va permite trenurilor de mare viteză să circule între Germania, Italia şi Elveţia pe sub Alpi. Potrivit actriței, evenimentul de deschidere a tunelului va culmina cu premiera filmului istoric „Gotthard" în 2016.

Filmul, care poartă numele tunelului Gotthard, a fost regizat de Urs Egger şi este o producţie între Austria, Germania şi Elveţia.

De menționat că Silvia Busuioc a jucat la Londra în filmul „Untitled" în regia lui Chris Loizou. Producţia va fi lansată în anul 2016, deoarece participă la Festivalul de Film de la Berlin, Germania. Aceasta apare și în comedia românească „Selfie-2" în regia Cristinei Iacob, care va rula în cinematografe din primăvara anului 2016.

Sursa: zugo.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
19 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Dimitrova alcătuia 19 oameni în anul 2011. Satul Dimitrova a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.