02 decembrie 2014, 14:34 Personalități views 8944
Florin Piersic nu va mai acorda interviuri. De ce a luat actorul această decizie
Foto: gandul.info
02 decembrie 2014, 14:34 Personalități views 8944

Florin Piersic nu va mai acorda interviuri. De ce a luat actorul această decizie

Actorul Florin Piersic a declarat recent că nu va mai acorda interviuri. Artistul, care în luna ianuarie va împlini 79 de ani, a luat această decizie după ce o declaraţie a sa a apărut în presă pusă într-un alt context decât cel în care o făcuse.

Supărat că o declaraţie a sa a fost răstălmăcită, actorul Florin Piersic a decis recent să nu mai acorde niciun interviu. Artistul a explicat că nu a înţeles întrebarea unui reporter şi, pentru că nu i s-a explicat ulterior despre ce era vorba, răspunsul lui a apărut în presă pus într-un alt context.

„De azi înainte, nu mai răspund niciunei cereri de a da interviuri", a declarat Florin Piersic pentru spynews.ro. „Merit, la cei 79 de ani, să mă criticaţi, dar să-mi întindeţi o mână, să mă mângâiaţi şi să-mi spuneţi Bine, mă, că merge îniante!", a adăugat el.

Pe de altă parte însă, Florin Piersic a povestit că este emoţionat de dragostea pe care publicul i-o poartă.

„Nu pot să vă spun ce senzaţie am avut când toţi au ieşit în faţa teatrului şi m-au luat pe sus şi m-au dus într-un pub unde am mai stat încă trei ore cu ei, le-am scris şi am făcut poze", a povestit actorul. „Pe stradă, a oprit o maşină lângă mine şi am auzit Staaaaţi!. Doi băieţi mi-au spus că vor să facă poză cu mine, că mă iubesc. Erau într-o maşină de gunoi, mare. Am făcut poze, ei s-au urcat înapoi şi mi-au făcut cu mâna", a mai spus Piersic în cele din urmă.

Florin Piersic este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, în filme româneşti devenite celebre, precum "Trandafirul Galben" (Mărgelatu), "Ciulinii Bărăganului", "Neamul Şoimăreştilor", "Haiducii lui Şaptecai". Totodata, a interpretat zeci de roluri pe scena Teatrului Naţional, în piese ca "Act veneţian", "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gaiţele", "Idiotul", "Logodnicele aterizează la Paris", "Cartea lui Iovita", "Străini în noapte".

De-a lungul timpului, actorul a primit titlul de cetăţean de onoare al mai multor oraşe, printre care Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Bucureşti, Galaţi.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

personalitati , interpret , actori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1517 locuitori

Berezlogi este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Berezlogi și Hîjdieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1517 oameni. Satul Berezlogi a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.