20 martie 2013, 14:53 Realitatea moldovenească views 4481
20 martie 2013, 14:53 Realitatea moldovenească views 4481

Două puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, închise din cauza creșterii nivelului apelor Nistrului

Punctele de trecere a frontierei moldo-ucraineane de debarcader „Cosăuţi-Iampoli” şi „Soroca-Ţekinovka” au fost temporar închise. Restricțiile au fost introduse în legătură cu ridicarea nivelului apei în rîul Nistru și au fost coordonate cu organele de cooperare din Ucraina, relatează NOI.md.

Cetăţenii, care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate, urmează să folosească serviciile altor puncte, dislocate pe această direcţie. Totodată, în vederea neadmiterii formării rîndurilor, Poliţia de Frontieră a întreprins măsuri de sporire a capacităţii de trecere prin punctele de control, ce activează.

Deocamdată nu se cunoaște cînd va fi reluată activitatea celor două puncte de trecere a frontierei, acest lucru urmînd a fi anunțat ulterior.


Sursa: NOI.MD

Cuvinte cheie:

riuri , frontiera , Ucraina , relatii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
382 locuitori

Salcia este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Orehovca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 382 oameni. Satul Salcia a fost menționat documentar în anul 1880.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.