21 ianuarie 2015, 15:32 Realitatea moldovenească views 9706
AȘM: Cu ce probleme se va confrunta Moldova în 2015
Foto: newsmoldova.md
21 ianuarie 2015, 15:32 Realitatea moldovenească views 9706

AȘM: Cu ce probleme se va confrunta Moldova în 2015

Alegeri anticipate, confirmarea cursului european și întoarcerea migranților moldoveni acasă – acestea sunt prioritățile anului 2015 potrivit specialiștilor de la Institutul de științe juridice și cercetări politice de la Academia de Științe a Moldovei, transmite agenția News-Moldova.

Între alte probleme, care pot apare în țară în acest an, este și influența asupra Moldovei a complicatelor relații cu Rusia, conflictul armat din Ucraina și complicarea situației din Transnistria.

Specialiștii de la Academia de Științe consideră că Moldova, în timpul apropiat se poate ciocni de consecințele întârzierii reformei administrativ- teritoriale, devalorizarea valutei naționale și, prin urmare, creșterea prețurilor la energia electrică, la medicamente, etc.

Sursa: newsmoldova.md

Cuvinte cheie:

Moldova , 2015 , riscuri , AŞM

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
1263 locuitori

Ursoaia este un sat din cadrul comunei Lebedenco, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1263 de oameni. Satul Ursoaia a fost înființat în anul 1916.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.