10 iulie 2014, 10:51 Realitatea moldovenească views 9648
Hoţ căutat de poliţie
Foto: jurnaltv.md
10 iulie 2014, 10:51 Realitatea moldovenească views 9648

Hoţ căutat de poliţie

Căutat de poliţie pentru furt. Este vorba despre un individ suspectat că ar fi furat 1.800 de lei dintr-un microbuz de linie, parcat la o staţie terminus, pe o stradă din centrul capitalei.

După ce a văzut că-i lipsesc banii, şoferul a depus o plîngere la poliţie, iar oamenii legii au constatat că gestul hoţului a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar din apropiere. Iniţial, bărbatul a intrat în magazin, iar la ieșire a mers spre microbuzul lăsat fără supraveghere de unde a furat banii. Dacă va fi identificat suspectul riscă o amendă de pană la 20 de mii de lei sau 4 ani de închisoare. Cei care l-au recunoscut pe individul din imagine sunt rugaţi să informeze imediat poliția.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

politia , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
166 locuitori

Maiovca este un sat din cadrul comunei Ocniţa, raionul Ocniţa. Satul Maiovca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ocnița și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 166 de oameni. Localitatea Maiovca a fost întemeiată în anul 1911 cu denumirea Slobodca Vălcineţ.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.