Mergi spre compartimentul: Copiilor
25 iunie 2015, 15:46 Copiilor views 5642
Orarul sesiunii suplimentare pentru absolvenţii de gimnaziu şi candidaţii la bacalaureat
25 iunie 2015, 15:46 Copiilor views 5642

Orarul sesiunii suplimentare pentru absolvenţii de gimnaziu şi candidaţii la bacalaureat

Comisia Naţională de Examene a aprobat orarul pentru organizarea şi desfăşurarea sesiunii suplimentare pentru absolvenţii de gimnaziu şi candidaţii la bacalaureat, care din motive obiective nu s-au prezentat la sesiunea de bază sau nu au luat note de trecere la examene.

Sesiunea suplimentară pentru absolvenţii de gimnaziu va avea loc în perioada 1-6 iulie. Pe 1 iulie va fi organizat examenul la limba română pentru alolingvi, pe 2 iulie – la matematică, pe 3 iulie – la limba de instruire, iar pe 6 iulie – la istoria românilor şi universală.

În cazul candidaţilor la bacalaureat, sesiunea suplimentară va fi organizată în perioada 16-23 iulie. Pe 16 iulie, candidaţii vor susţine examenul la limba şi literatura română pentru alolingvi, pe 17 iulie – la limba de instruire, pe 20 iulie – la limba străină, pe 21 iulie – la disciplina de profil, iar pe 22 iulie – la disciplina la solicitare.

Ultimul examen din sesiunea suplimentară de bacalaureat - limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi şi bulgari, va fi organizat pe data de 23 iulie.

Pentru a putea participa la sesiunea suplimentară candidaţii la bacalaureat nominalizaţi trebuie să depună o cerere la Centrul de Bacalaureat în care au susţinut examenele.

Sursa: jurnal.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
898 locuitori

Lencăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lencăuți și Verejeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ocnița și la 221 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Satul Lencăuți a fost atestat documentar în anul 1628.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.