Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
25 aprilie 2024, 15:00 Natura şi turismul views 833
Autobuzele din Ucraina vor traversa frontiera cu Moldova conform înregistrării
25 aprilie 2024, 15:00 Natura şi turismul views 833

Autobuzele din Ucraina vor traversa frontiera cu Moldova conform înregistrării

Începînd cu 24 aprilie, deja la 10 puncte de control cu Republica Moldova, fiecare autocar va putea alege ora trecerii frontierei în cadrul serviciului "єЧерга".

Despre aceasta informează Ministerul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina.

Se remarcă faptul că ministerul continuă să lucreze pentru a asigura posibilitatea trecerii la timp a frontierei de către autobuze.

În special, începînd cu 24 aprilie, la 10 puncte de control cu Moldova, fiecare autobuz va putea alege ora trecerii frontierei în cadrul serviciului "єЧерга".

Astfel, punctelor "Mamaliga - Kriva" și "Moghiliov-Podolsk-Otaci" li se vor alătura:

"Vinogradovka - Vulcănești".
"Maloyaroslavets 1 - Ceadîr-Lunga".
"Novîe Troiane - Ceadîr-Lunga".
"Reni - Giurgiulești"
"Augustovskoe 1 - Basarabeasca".
"Starokazacie - Tudora".
"Tabak - Mirnoe"
"Rosoșeni - Briceni".

Ulterior, această posibilitate va fi disponibilă la punctul de control "Palanca-Maiaki-Udobnoe".

Înregistrarea la un nou tip de rînd numit "Conform orarului" pentru punctele de trecere a frontierei cu Republica Moldova începe din 24 aprilie, la ora 12:00. Circulația autobuzelor în baza noului grafic va începe pe 25 aprilie, la ora 12:00.

"Unul dintre obiectivele cheie ale reformei este de a se asigura că fiecare autobuz traversează frontiera la timp și că pasagerii nu trebuie să aștepte ore în șir la frontieră. În acest scop, introducem treptat posibilitatea de a alege ora de trecere a frontierei pentru fiecare autobuz în funcție de orarul acestuia. O astfel de opțiune funcționează de mai bine de o lună la punctul de trecere a frontierei "Iagodin - Dorogusk" cu Polonia, unde circulă numai curse regulate și acolo noi vedem deja rezultate", a subliniat ministrul Dezvoltării Comunitare, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Oleksandr Kubrakov.

El a adăugat că, în paralel, ministerul, împreună cu Serviciul Frontierei de Stat, lucrează pentru a crește capacitatea frontierei anume pentru autobuze, ceea ce va oferi mai multe oportunități transportatorilor de a alege ora traversării frontierei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

autobuz , Ucraina , frontiera , înregistrare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
831 locuitori

Bobuleşti este un sat din cadrul comunei Gura Camencii, raionul Floreşti. Este situat pe malul stîng al rîului Răut, la 5 km de orașul Floreşti şi la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 831 de oameni. Satul Bobulești este atestat documentar în anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.