Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 februarie 2023, 16:00 views 1535
Primul bal al persoanelor cu nevoi speciale a avut loc la Chișinău
15 februarie 2023, 16:00 views 1535

Primul bal al persoanelor cu nevoi speciale a avut loc la Chișinău

Primului Bal de caritate „Îndrăgostiți de viață”, la care au participat peste 70 de persoane cu nevoi speciale din R. Moldova, a avut loc la Chișinău.

Evenimentul a avut genericul „Balul Îngerilor” și a fost organizat de Fundația „Plaiul Soarelui” şi ONG-ul „Planeta Carității”, în parteneriat cu Primăria Chișinău. Inițiativa a fost susținută și de ambasadori, agenți economici, parteneri de dezvoltare, care au participat la eveniment.

Organizatorii acțiunii și-au propus să ofere condiții pentru socializarea persoanelor cu nevoi speciale și pentru a se simți o parte importantă a societății.

Balul a fost şi unul de caritate. Au fost adunate fonduri pentru crearea centrului de reabilitare „Conacul Visului” pentru persoane cu nevoi speciale.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.