Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 februarie 2022, 12:30 views 2643
Poliția capitalei are șef nou
05 februarie 2022, 12:30 views 2643

Poliția capitalei are șef nou

Direcția de poliție municipiului Chișinău are șef nou. Este vorba despre comisarul principal Marin Garaz, care anterior a deținut funcția de șef adjunct al aceleiași subdiviziuni, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, a fost numit șef și la Inspectoratul de poliție Botanica. Este vorba de comisarul principal Sergiu Rusu, care anterior a deținut funcția de șef adjunct al aceluiași inspectorat.

Șef adjunct interimar al Inspectoratului Național de Investigații al IGP a fost numit comisarul-șef Ion Beschieru, care anterior a deținut atît funcții de execuție cît și de conducere în cadrul INI.

Șef adjunct interimar al Inspectoratului Național de Securitate Publică a fost numit comisarul principal Dorel Nistor. Totodată, prin ordinul șefului IGP, a fost detașat în funcția de șef adjunct al INSP comisarul-șef Victor Manole.

Comisarul Gheorghe Cociu a fost numit șef al Inspectoratului de poliție Leova.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

politia , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII-lea
Populația:
2025 locuitori

Borosenii Noi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Borosenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la 8 km de oraşul Rîşcani şi la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2025 de oameni. Satul Borosenii Noi a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.