Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 octombrie 2012, 09:35 views 7348
18 octombrie 2012, 09:35 views 7348

Havuzurile din Chișinău au fost scoase la vînzare

Pe unul din site-urile imobiliare a apărut  anunțul de vînzare a trei havuzuri nefuncționale din sectorul Botanică al capitalei de pe bulevardul Dacia 31/2. În anunțul plasat de către o persoană particulară, se spune deschis că destinația havuzurilor este construcția.

"Se vînd terenuri cu construcții (foste havuzuri), 3 unități. Amplasate în centrul Botanicii, pr bulevardul Dacia. Suprafața fiecăruia – 350 m pătrați. Havuzul este practic un fundament finisat pentru viitoarea construcție”, - specifică anunțul.

Costul terenurilor cu havuzuri - € 257 500.

Pentru a afla dacă propunerea se încadrează în norma legală corespondentul pan.md l-a contactat pe adjunctul arhitectului șef al  Chișinăului Nicon Zaporojan, care a declarat:

- Dreptul exclusiv de a desfășura licitații pentru vînzarea de terenuri municipale îl are firma Capital Imobil SRL. Prin urmare, vînzarea terenurilor cu havuzuri pe bulevardul Dacia este ilegală a concluzionat Zaporojan.

La rîndul său, agentul de publicitate, contactat de corespondentul pan.md, a declarat că a încheiat un contract cu proprietarul imobilului de pe bul. Dacia 31, și în baza acestuia a plasat anunțul. Persoana a refuzat sa facă publică denumirea firmei.

 

Sursa: pan.md

Cuvinte cheie:

localitati , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1503
Populația:
2885 locuitori

Roşu este un sat şi comună din raionul Cahul. Roşu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2885 de oameni. Satul Roșu a fost menționat documentar în anul 1503.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.