Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 septembrie 2018, 14:25 views 11099
O stație de tratare va fi construită pe strada Uzinelor (Foto)
29 septembrie 2018, 14:25 views 11099

O stație de tratare va fi construită pe strada Uzinelor (Foto)

Primăria municipiului Chişinău informează despre demararea lucrărilor de construcție a stației de tratare a levigatului, produs din deșeurile menajere solide depozitate la gunoiștea provizorie amplasată pe str. Uzinelor, 205 din capitală.

Lucrările de proiectare a stației de tratare a levigatului și recultivarea gunoiștii au fost executate de către ÎM Institutul „Chișinău-Proiect". Durata lucrărilor de construcție conform proiectului este de 6 luni și vor fi executate de către SC„BEMAS" SRL, în baza unui contract semnat cu ÎM Regia „Autosalubritate".

Pentru lucrările de construcție a stației de tratare a levigatului, unica de acest gen din capitală, din bugetul municipal pentru anul curent au fost alocaţi 4,3 milioane lei.

În prima fază a proiectului, în anul 2017, de către ÎM Regia „Autosalubritate" a fost achiziționat utilajul de epurare a levigatului, în valoare de 10,4 milioane lei.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

stație de epurare , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1523
Populația:
23650 locuitori

Dubăsari este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Dubăsari. Amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, oraşul Dubăsari se află la o distanţă de 47 km de Chișinău. În anul 2004 populaţia oraşului constituia 23650 de locuitori. Satul Dubăsari, a cărui denumire vine de la vechiul cuvînt dubăsar (luntraş), este atestat de documente începînd cu anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.