Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 august 2018, 16:30 views 10848
Nereguli depistate în exploatarea troleibuzelor
21 august 2018, 16:30 views 10848

Nereguli depistate în exploatarea troleibuzelor

Poliția a împărțit amenzi de la 450 la 750 de lei și cîte trei puncte de penalizare la Parcul de troleibuze nr. 3 din sectorul Ciocana pentru nerespectarea regulilor de exploatare tehnică a unităților de transport. Pentru două troleibuze a fost anulată ieșirea pe rută din motive tehnice.

Potrivit Poliției, în urma verificării unităților de transport, s-au depistat defecte tehnice în sistemul de frânare și mecanismul de direcție, în dispozitivele de iluminare și de semnalizare. Responsabililor le-au fost înmânate prescripții cu termen de înlăturare a defecțiunilor depistate în termen de cinci zile.

Șeful Regiei Transport Electric Chișinău nu a comentat deocamdată situația.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

încălcări , troleibuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
100 locuitori

Marianca de Sus este un sat din cadrul comunei Zaim, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Căușeni și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 100 de oameni. Satul Marianca de Sus a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.