Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 decembrie 2015, 15:07 views 6506
În Chișinău se va deschide un club al iubitorilor de cărți
09 decembrie 2015, 15:07 views 6506

În Chișinău se va deschide un club al iubitorilor de cărți

Pe data de 11 decembrie va avea loc lansarea unui proiect nou, în cadrul căruia vor fi desfășurate multiple evenimente ce țin de lectură, cărți și autori contemporani.

Vineri va avea loc primul eveniment, unde paticipanții vor lectura împreună nuvela "Odette Toulemonde", scrisă de Eric-Emmanuel Schmitt. E o ocazie minunată de a descoperi un text fără obligațiunea de a-l citi dinainte, așa cum se întâmplă de obicei în cluburile clasice.

Tot în cadrul acestei întâlniri va avea loc și ecranizarea nuvelei. Evenimentul se va desfășura într-o ambianță caldă și prietenoasă, în care se vor împărtăși opinii referitoare la carte și film.

Intrarea la eveniment este liberă, însă locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre locul desfășurării evenimentului, dar și despre înscrieri, alfați pe pagina de Facebook.

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

carte , club , literatura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.