Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 august 2014, 12:14 views 9698
În Chișinău au fost anulate alte trei rute de microbuz
Foto: noi.md
14 august 2014, 12:14 views 9698

În Chișinău au fost anulate alte trei rute de microbuz

Primăria municipiului Chişinău anunță că începînd cu data 6 septembrie 2014 se anulează rutele municipale de microbuz nr. 104, 127, 188, în legătură cu excluderea dublării iraţionale a rutelor de maxi-taxi cu cele de troleibuz şi autobuz, informează NOI.md.

Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie va opera modificări în reţeaua transportului public, iar Î.M. „Regia transport electric" şi Î.M. „Parcul urban de autobuze" vor suplini rutele existente de troleibuz şi autobuz cu numărul necesar de unităţi de transport.

Unităţile de transport care activează pe rutele de microbuz anulate vor fi redirecţionate către alte rute municipale. Conducătorii auto angajaţi la întreprinderile care gestionau cele 3 rute de microbuz vor fi transferaţi, conform prevederilor legale, la alte întreprinderi specializate din domeniu.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

transport public , Chisinau , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
1440 locuitori

Lipoveni este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Munteni, Schinoşica și Lipoveni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1440 de oameni. Satul Lipoveni a fost menționat documentar în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.