Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 august 2014, 10:10 views 14831
Blocaţi de ape pe şosea
Foto: jurnaltv.md
07 august 2014, 10:10 views 14831

Blocaţi de ape pe şosea

O ploaie puternică a paralizat din nou capitala. Cum se întâmplă de fiecare dată, mai multe străzi au fost acoperite de ape, iar şoferii au fost nevoiţi să tragă pe dreapta. Din cauza puhoaielor, o mamă şi un nou-născut, care se întorceau de la maternitate, au rămas blocaţi în automobil, pe şoseaua Munceşti. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i scoate pe cei doi din maşină.

Un alt şofer s-a pomenit cu maşina în apă, după ce s-a aventurat pe o stradă inundată.

Potrivit Serviciului Situaţii Excepţionale, alte două persoane au fost evacuate dintr-un microbuz blocat din cauza apei pe strada Zaikin, din sectorul Râşcani. Nimeni nu a avut de suferit, iar maşina a fost tractată de pompieri. Din cauza furtunii din această după-amiază, un avion care venea din Dubai cu destinaţia Chişinău a fost redirecţionat pe aeroportul Bucureşti.

Salvatorii recomandă populației să apeleze de urgență Serviciul 901, atunci cînd se pomenesc în situații de risc.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

ploi , Chisinau , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1932 locuitori

Iurceni este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iurceni și Mîrzoaia. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1932 de oameni. Satul Iurceni a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.