Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 ianuarie 2016, 12:23 Meşteşuguri populare views 3319
Centrul capitalei, împînzit de poliţişti
13 ianuarie 2016, 12:23 Meşteşuguri populare views 3319

Centrul capitalei, împînzit de poliţişti

Reprezentanţii organelor de drept s-au aliniat pe perimetrul Pieţei Marii Adunări Naţionale, unde se desfăşoară mitingul Platformei „DA". Efectivul de poliţişti nu depăşeşte 300 de persoane.

În jurul PMAN şi Parlamentului s-au aliniat detaşamentele de poliţie care vor asigura respectarea ordinii publice în timpul mitingului Platformei „DA". Cele mai consolidate cordoane sînt concentrate de-a lungul străzilor Bănulescu-Bodoni şi Puşkin.

Solicitată de NOI.md la 12 ianuarie, şefa Secţiei relaţii cu publicul a Inspectoratului General al Poliţiei, Tamara Procopii, a comunicat că oamenii legii sînt pregătiţi să reacţioneze operativ la orice tentativă de perturbare a ordinii publice din partea protestatarilor. Totodată, s-a specificat că forţele suplimentare ale poliţiei nu vor fi cooptate.

Iniţiatorul mitingului este Platforma „DA".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , politia , miting

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1957
Populația:
2900 locuitori

Crasnoe este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Slobozia și la 110 km de Chișinău. Populaţia orașului Crasnoe alcătuia 2 900 de oameni în anul 2010. Orașul Crasnoe a fost înființat în anul 1957.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.