Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 noiembrie 2011, 14:27 Apartenenţa la Naţiune views 5173
16 noiembrie 2011, 14:27 Apartenenţa la Naţiune views 5173

Expoziția foto „Uneasy Hearts” la Rîbniţa

20 de lucrări în diverse genuri au fost prezentate în cadrul expoziției foto „Uneasy Hearts” („Inimi neliniștite”), care s-a desfășurat la Rîbnița. Fiecare imagine spune o poveste a sa, evocă  amintiri. Fotografiile sunt realizate cu mult suflet. Locuitorii și oaspeții  orașului Rîbnița au o oportunitate unică de a face cunoștință cu lucrările fotografilor din Ucraina şi Rusia.

De altfel, numele expoziţiei „Inimi neliniștite”, autorii Serghei Prokopenko şi Alex Kramer nu l-au ales întîmplător. Cum au recunoscut autorii expoziţiei - fotografia pentru ei nu este doar lucru, ci o ocupaţie preferată. Fotografiile sunt expuse în sala de expoziții a galeriei de artă a  Palatului Culturii.

Proiectul „Inimi neliniștite” a atras atenția multor locuitori ai Rîbniței. Dar un interes special au manifestat fotografii.

În cadrul proiectului s-a desfășurat de asemenea concursul de fotografie „Faţa oraşului”. Marele premiu - o ședință foto gratuită. În plus, pentru toate doritorii a fost petrecut un master-class.

Sursa: canalregional.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
563 locuitori

Misovca este un sat din cadrul comunei Gangura, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 74 km de orașul Ialoveni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 563 de oameni. Satul Misovca a fost înființat în anul 1908.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.