Mergi spre compartimentul: Teatrul
29 aprilie 2015, 16:38 Teatrul views 8020
Un teatru din Chişinău a început turneul în Cipru
Foto: komkur.info
29 aprilie 2015, 16:38 Teatrul views 8020

Un teatru din Chişinău a început turneul în Cipru

Teatrul "De pe strada Trandafirilor" ("S uliţî Roz") din Chişinău efectuează pentru prima dată un turneu pe insula Cipru, în perioada 29 aprilie-5 mai, informează MOLDPRES.

Iuri Harmelin, directorul teatrului, a precizat pentru agenţie că turneul se desfăşoară în Nicosia, capitala Ciprului, precum şi în oraşele Limassol, Paphos, Larnaca.

Actori ai teatrului prezintă, în limba rusă, spectacolele pentru copii "Neznaika şi prietenii săi" de N. Nosov și "Peppi Ciorap Lung" de A.Lindgren.

Teatrul "De pe strada Trandafirilor" a mai efectuat turnee în Israel, Rusia, Letonia, Lituania și Belarus.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

teatru , Moldova , Cipru

Comentarii

 (1)
  • #1 slava Răspunde Citează selecţia
    толк от этого театра как и от его руководителя-транжирщиках-хармелина,а сколько они сдают денег в кассу от гастролей, посмотрите , что он строит театр уже седьмой год , а там груда камней
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1646
Populația:
625 locuitori

Tătărăuca Veche este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia Nouă, Tătărăuca Veche, Tătărăuca Nouă și Tolocăneşti. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Soroca și la 187 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 625 de oameni. Satul Tătărăuca Veche a fost menționat documentar în anul 1646.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.