Mergi spre compartimentul: Literatura
14 aprilie 2016, 16:15 Literatura views 9110
Tînărul Andrei Zapșa lansează prima trilogie fantasy din Moldova
14 aprilie 2016, 16:15 Literatura views 9110

Tînărul Andrei Zapșa lansează prima trilogie fantasy din Moldova

Pe19 aprilie, scriitorul Andrei Zapșa, în vârstă de 19 ani, lansează prima trilogie fantasy din Republica Moldova – „Marea Bătălie". Ceremonia va avea loc în incinta Radisson Blue Leogrand Hotel, la ora 18:00.

În cadrul evenimentului va avea loc și premiera suitei simfonice cu același titlu, semnată de Andrei și interpretată de Orchestra Colegiului de Muzică „Ștefan Neaga", dirijor Andrei Zapșa.

Suita simfonică este compusă din 12 părți bazată pe motivele cărții, și a fost scrisă la vârsta de 16 ani ai scriitorului.

Amintim că trilogia „Marea Bătălie" este o lucrare despre lupta dintre bine și rău, iar acțiunea se întîmplă într-o lume alternativă, absolut diferită de ceea ce este pămîntul nostru.

Subliniem că intrarea la evenimentul de lansare este liberă pentru toți. Mai multe detalii despre eveniment aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

carte , lansare , literatura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
175 locuitori

Inculeţ este un sat din cadrul comunei Zorile, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 12 km de oraşul Orhei şi la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 175 de oameni. Satul Inculeț a fost întemeiat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.