23 noiembrie 2012, 15:20 Sănătate views 8092
23 noiembrie 2012, 15:20 Sănătate views 8092

Atenție!!! Medicamente contrafăcute


Foto: novostimira.com.ua

În Ucraina, a fost retras din circulație un volum mare de medicamente  contrafăcute "no-spa", relatează com.ua.

Din cîte se știe, prin ordinul Serviciului de Stat pentru medicamente au fost interzise două serii de preparate - № 1V005 și №1V296. Acestea vor fi utilizate.

Anterior, Serviciul de Stat pentru Medicamente din regiunea Lvov a realizat mai multe achiziții de testare, după care au fost scoase din circulație medicamentele contrafăcute. La două depozite fără licență au fost găsite aproximativ trei tone de 90 tipuri de medicamente care erau vîndute ilegal. În afară de "no-spa" aici au fost depistate - Urolesan, Etanol-96, Ketanov, Rotokan, Impaza, Dolaren și multe altele.

Cuvinte cheie:

medicamente , contrafacere , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
608 locuitori

Cîrneşti este un sat din cadrul comunei Brătuleni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 608 oameni. Satul Cîrnești a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.