06 februarie 2024, 09:30 Sport views 809
La Chișinău au avut loc primele lupte profesioniste din noul an
06 februarie 2024, 09:30 Sport views 809

La Chișinău au avut loc primele lupte profesioniste din noul an

Duminică, la Fight Club "Serghei Morari" au avut loc lupte profesioniste de box organizate de Federația de Box din Moldova și compania de promovare "Wise Management S.R.L.".

Spectatorii au apreciat măiestria și determinarea boxerilor în obținerea unor victorii anticipate frumoase.

În prima rundă, Anton Mihai l-a învins prin knockout tehnic, cu lovituri spectaculoase în zona ficatului, pe Anatolie Babenco.

Gheorghe Pleșca, la finalul celei de-a doua runde a sărbătorit victoria, după ce l-a pus la pămînt de două ori pe Victor Mordvaniuc.

Pugilistul experimentat Ivan Petrov a obținut o nouă victorie spectaculoasă în repriza a treia în fața lui Vladislav Gauriac și își continuă pregătirea pentru următorul său meci internațional, care va avea loc pe 17 februarie, în Franța.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , box , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1708
Populația:
2217 locuitori

Pelinei este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sătuc și Pelinei. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cahul și la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2217 oameni. Satul Pelinei a fost menționat documentar în anul 1708.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.