25 iulie 2013, 10:41 Sport views 9322
25 iulie 2013, 10:41 Sport views 9322

Moldovenii au cucerit 31 de medalii la campionatul Europei de taekwondo ITF


Foto: interakt.md

17 sportivi moldoveni au revenit în patrie cu 31 de medalii la campionatul Europei la taekwondo versiunea ITF. Fiecare component al selecţionatei a revenit de la Barcelona cu cel puţin o medalie, relatează tv7.md. Jumătate dintre acestea sînt de aur.

17 taekwondişti moldoveni au cucerit un număr mare de medalii la competiţia continentală. Naţionala a revenit la Chişinău cu 15 medalii de aur, 7 de argint şi 9 de bronz. Mulţi sportivi autohtoni au obţinut cîteva medalii.

Cele 31 de medalii i-au permis reprezentativei Moldovei să cucerească Cupa Europei pe echipe.

Anul viitor cei mai puternici taekwondişti moldoveni planifică să participe la campionatul mondial la versiunea ITF. Competiţia mondială se va disputa vara în Sardinia.

Cuvinte cheie:

moldovenii , taekwondo , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
76 locuitori

Alexandrovca Nouă este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Dubăsari și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca Nouă alcătuia 76 de oameni în anul 2011. Satul Alexandrovca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.