27 decembrie 2023, 13:30 Sport views 1138
În Moldova a avut loc o nouă sărbătoare a boxului profesionist și K-1 ©
27 decembrie 2023, 13:30 Sport views 1138

În Moldova a avut loc o nouă sărbătoare a boxului profesionist și K-1 ©

Sîmbătă, 23 decembrie, la Chișinău a avut loc un nou eveniment de anvergură în lumea boxului profesionist și K-1 - al doilea turneu de box și kickboxing profesionist cu denumirea Garuda Absolute Leadership.VOL.2

Evenimentul a avut loc în sala de sport a Universității de Stat de Cultură Fizică și Sport, strada Andrei Doga 22, Chișinău.

Acesta a fost organizat de Wako Pro - Asociația Mondială a Organizațiilor de Kickboxing, GALA - Asociația Garuda Absolute Leadership și Federația de Box din Republica Moldova.

Această nouă sărbătoare pentru fanii boxului și kickboxingului profesionist din Moldova a oferit sportivilor din toate țările posibilitatea de a-și demonstra abilitățile și aptitudinile în lupte frumoase și spectaculoase.

Au concurat sportivi din Moldova, Belarus, Azerbaidjan, Georgia, România, Bulgaria, Serbia, Israel, Italia și China.

Potrivit Federației de Box din Moldova, în primul meci al serii internaționale de box profesionist, Mihail Zubenco l-a învins în repriza a doua pe Vladimir Dutov prin knockout tehnic. Vasile Negara, într-o luptă dură de 4 runde, a obținut victorie în fața lui Tudor Costeniuc, prin decizia împărțită a judecătorilor de 2 – 0. În ultimul meci dintre pugiliștii moldoveni, Stanislav Borimecicov s-a impus, prin decizie unanimă a judecătorilor de 3-0, în fața lui Iaroslav Sahotschi.

Într-o luptă de 6 runde, Sagiv Ismailov din Israel l-a învins pe Evghenii Șabazov din Chișinău prin decizia unanimă a judecătorilor. Compatriotul nostru Romic Airapetean a obținut o victorie convingătoare prin KO tehnic în repriza a 3-a în fața georgianului Mikheil Soloninkini.

Partenerii generali ai evenimentului au fost Basconslux, DAAC-digital și marca auto GEELY Moldova.

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

box , K-1 , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
672 locuitori

Stația de Cale Ferată Rogojeni este o localitate în componența comunei Rogojeni din raionul Șoldăneşti. Loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni se află la o distanță de 38 km de orașul Șoldănești și la 97 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni constituia 672 de oameni. Localitatea apare odată cu înființarea stației de cale ferată Rogojeni în anul 1892.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.