31 octombrie 2023, 12:00 Sport views 1587
Alexandrin Guțu a devenit campion mondial U-23
31 octombrie 2023, 12:00 Sport views 1587

Alexandrin Guțu a devenit campion mondial U-23

Luptătorul de stil greco-roman, Alexandrin Guțu, a devenit campion mondial U-23. În finala categoriei de pînă la 77 kg, sportivul nostru l-a învins pe azerul Khasay Hasanli.

Pînă a intra în posesia medaliei de aur, Alexandrin Guțu a mai învins reprezentanți din Serbia, Albania, Belgia și Kîrgîzstan, notează Noi.md.

Alexandrin Guțu a devenit anul acesta și campion european la această categorie de vîrstă, titlul cîștigat chiar în fața aceluiași sportiv din Azerbaidjan.

Pe podium la proba greco-romane a urcat și Vitalie Eriomenco. Sportivul, care este originar din Căușeni, a cucerit medalia de bronz în categoria de greutate de pînă la 63 kg, după ce l-a învins în duelul pentru locul trei pe un reprezentant din India.

Lotul național de lupte a obținut la Campionatul Mondial U-23 de la Tirana, Albania medalii - de argint la lupte libere, medalie de aur și de argint la lupte feminine și o distincție de aur și una de bronz la stilul greco-roman.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1800 locuitori

Caragaș este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Slobozia și la 94 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2000, populaţia satului constituia circa 1800 de oameni. Satul Caragaș a fost întemeiat în secolul XVIII.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.