30 mai 2013, 16:27 Sport views 6269
30 mai 2013, 16:27 Sport views 6269

Un britanic va debuta în lotul Moldovei de rugbi


Foto: moldpres.md

Britanicul Craig Faistone (20 de ani) va debuta la finele acestei săptămînii în lotul naţional de rugbi-7, transmite MOLDPRES.

”Jucătorul a primit cetăţenia Republicii Moldova, a efectuat deja primele antrenamente cu lotul naţional, iar pe 31 mai va debuta în componenţa lui la turneul preliminar din cadrul Campionatului European, care se va desfăşura în Israel”, a declarat pentru Agenţie preşedintele federaţiei naţionale de profil Vasile Revenco.

Solicitat să precizeze cum a devenit posibilă legitimarea acestui jucător în lot, oficialul a declarat că totul este în conformitate cu regulamentul internaţional. ”Buneii lui sînt originari din Bender. Conform regulamentului internaţional în asemenea cazuri se permite legitimarea în componenţa loturilor naţionale”, a afirmat Vasile Revenco.

Craig Faistone a evoluat în Marea Britanie la un club universitar din Londra.

Pe 31 mai echipa moldoveană va disputa în Israel două meciuri, cu reprezentativa Suediei şi cea a Danemarcei.

Cuvinte cheie:

rugbi , debut , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1813
Populația:
13756 locuitori

Taraclia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Taraclia. Amplasat în sudul stepei Bugeacului, pe partea stîngă a rîului Lunguţa, oraşul Taraclia este situat la o distanţă de 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului Taraclia constituie 13756 locuitori. Localitatea Taraclia a fost înfiinţată în anul 1813 de colonişti moldoveni, bulgari şi găgăuzi care s-au strămutat din teritoriile de dincolo de Prut şi Dunăre.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.