09 septembrie 2022, 07:30 Sport views 1277
Sheriff se impune categoric contra ciprioților de la Omonia în primul meci din Liga Europei
Foto: facebook.com/FootballClubSheriff
09 septembrie 2022, 07:30 Sport views 1277

Sheriff se impune categoric contra ciprioților de la Omonia în primul meci din Liga Europei

Sheriff a început cu o victorie evoluția în faza grupelor Ligii Europei 2022/23. Tiraspolelnii s-au impus în partida din deplasare cu formația cipriotă Omonia cu scorul 3:0 și au acumulat primele 3 puncte în grupă.

Următorul meci pentru Sheriff va avea loc pe 15 septembrie, cînd Sheriff va întîlni Manchester United pe stadionul Zimbru din capitală.

În minutul 57 al meciului, imediat după al doilea gol marcat de Sheriff, arbitrul central a întrerupt meciul, iar fotbaliștii au mers la vestiare. Și asta pe motiv că suporterii au aruncat diverse obiecte în teren. În special, unul dintre asistenții arbitrului a fost lovit de o sticlă cu apă.

Remarcăm că autorul golului secund al tiraspolenilor Atiemven a primit cartonaș galben pentru gesturi obscene la adresa suporterilor ciprioți. După o scurtă pauză, meciul a fost reluat.

Omonia (Cipru) - Sheriff 0:3

Marcatori: Akanbi, 2 - 0:1, Atiemwen, 54 (pen) - 0:2, Diop, 76 - 0:3

Omonia: Fabiano (Uzoho, 46), Matthews, Miletic, Lang, Panagiotou, Lecjaks (c), Barker (Ansarifard, 73), Moreto Cassama (Papoulis, 73), Charalampous (Kousoulos, 82), Diskerud, Bruno (Bezus, 81).

Rezerve: Panayi, Psaltis, Yuste, Loizou, Kitsos, Bachirou, Zachariou.

Sheriff: Koval, Kpozo, Radeljic (c), Kiki, Zohouri, Badolo, Kyabou, Diop, Akanbi (Vizeu, 90+4), Atiemwen (Salifu, 76), Ouattara (Pernambuco, 90+4).

Rezerve: Dumenco, Pascenco, Heron, Moumouni, Guedes.

Arbitru: R.Obrenovic (Slovenia). Cipru, Nicosia, stadionul GSP.

Manchester United - Real Sociedad 0:1

Marcator: B.Mendez, 59 (pen) - 0:1.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , victorie , Liga Europei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
585 locuitori

Dumitreni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Florești și la 141 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Dumitreni a fost înființat în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.