28 februarie 2022, 13:30 Sport views 2917
Noi victorii ale luptătorului moldovean Alexandru Romanov
Foto: gagauzinfo.md
28 februarie 2022, 13:30 Sport views 2917

Noi victorii ale luptătorului moldovean Alexandru Romanov

Moldoveanul Alexandru Romanov, zis și King Kong, care participă la turneele de arte marțiale mixte UFC, a obținut noi victorii ocupînd primul loc la categoria super grea și locul doi la categoria OPEN la turneul de grappling NAGA, care a avut loc pe 26 februarie 2022 în Philadelphia, Pennsylvania.

Trebuie remarcat faptul că mai devreme pe canalul YouTube "Не надо бла бла", cu sprijinul DAAC Hermes, a apărut filmul "Alexandru Romanov: Calea spre victorie", în care se povestește în detaliu despre acest minunat sportiv, care este o persoană modestă, în ciuda titlurilor sale răsunătoare. Prin intermediul discuțiilor cu Alexandru, antrenamentelor, interviurilor cu antrenorii și membrii familiei sale, în film se povestește despre cum un simplu băiat din Comrat se îndreaptă spre titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație din lume MMA.Amintim că în prezent Alexandru Romanov are desfășurate 15 lupte în arte marțiale mixte, patru dintre ele în UFC. Alexandru a cîștigat toate luptele, majoritatea înainte de termen.

Pentru a vedea videoclipul, accesați următorul LINK.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

victorie , Luptă , Alexandru Romanov

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
397 locuitori

Şalvirii Noi este un sat din cadrul comunei Palanca, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 397 de oameni. Satul Şalvirii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.