01 martie 2013, 14:17 Sport views 6777
01 martie 2013, 14:17 Sport views 6777

Sportiva de 12 ani din Moldova va evolua la campionatul mondial pentru seniori la tenis de masă

Prezidiul Federației de Tenis de masă a Republicii Moldova a aprobat lista finală a componenței echipelor naționale pentru participarea la Campionatul Mondial la tenis de masă la individual, care va avea loc între 13- 20 mai 2013, la Paris.

Potrivit "Novîi Reghion", echipa feminină este formată doar din sportive  transnistrene – discipole ale Școlii sportive specializate din Dubăsari a rezervelor Olimpice. Acestea sînt maestrul internațional în sport Olga Blizneț, maestru în sport Alina Sandul și Ecaterina Șmîganovscaia.

Sportiva de 12 ani  Ecaterina Șmîganovscaia va fi cea mai tînără participantă a  Campionatul Mondial la seniori din istoria tenisului moldovenesc.

Cuvinte cheie:

sport , tenis , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
4389 locuitori

Sadaclia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Sadaclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 17 km de orașul Basarabeasca și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4389 de oameni. Satul Sadaclia a fost menționat documentar în anul 1793.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.