Arată noutățile începînd cu...

eye 749 Vizualizări

Dorin Bucșa - medaliat cu bronz la turneul internațional


La "Cupa Guvernatorului din Sankt Petersburg", care a avut loc în perioada 20-24 aprilie, au participat mai mult de 100 de boxeri din 12 țări din Asia, Africa și Europa.

Pugilistul nostru, participant la categoria de 60 kg, în drumul spre semifinale l-a învins pe boxerul din Estonia, Mark Andreev și pe Vladimir Strîghin din Rusia, dar a pierdut în fața uzbecului Abdumalik Khalokov, castigînd medalia de bronz.

La un pas de piedestal s-au aflat doi dintre boxerii noștri, pierzînd luptele din sferturile de finală și ocupînd locul cinci:

- Alexandru Paraschiv (64 kg) l-a învins pe kazahul Zakir Safiulin, dar nu l-a putut depăși pe Dmitri Asanov din Belarus;
- Dmitri Galagoț (69 kg) l-a învins pe rusul Dmitri Garaev, dar a pierdut în fața lui Baturov Bobo-Usmon din Uzbekistan.

În luptele preliminare:

- Vadim Todorov (81 kg), după ce l-a învins pe estonianul Steven Aas, a pierdut în fața rusului Andrei Kosenkov;
- Andrei Vreme (75 kg) și Andrei Chiriacov (81 kg) nu a reușit să-i învingă, respectiv, pe Andrei Kovalciuk din Rusia și Mohamad Assagir din Maroc.

Cuvinte cheie:

sport , box

Localităţile Moldovei şi diasporei

Rassvet

Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
345 locuitori

Rassvet este un sat din cadrul oraşului Bucovăţ, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Strășeni și la 41 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de locuitori. Satul Rassvet a fost întemeiat în anul 1907.

Citeşte mai departe