17 decembrie 2012, 12:33 Sport views 7851
17 decembrie 2012, 12:33 Sport views 7851

Moldoveanul Pavel Pocatilov campion mondial bushido 2012

Luptătorul moldovean de MMA Pavel Pocatilov a cîștigat centura de campion mondial bushido 2012. Acesta l-a facut knockout pe un sportiv din Letonia la un turneu internațional desfășurat aseară la Chișinău. Pocatilov a fost desemnat cel mai bun luptător moldovean de MMA din acest an. Moldovenii au cîștigat 11 din cele 13 meciuri disputate, anunță protv.md.

Pavel Pocatilov a avut nevoie de aproape 4 minute ca să-l trimită în knockout pe Pavel Suhlov în partida pentru centura bushido. Lupta s-a dat în cadrul turneului internațional Fighting Eagles, desfășurat la Chișinău. Pocatilov i-a aplicat adversarului un croșeu de dreapta, iar letonul nu și-a revenit.

Cea mai frumoasă victorie din luptele MMA a obținut-o Viorel Lipa. Sportivul nostru, care cîntărește 120 de kilograme, l-a distrus pe un ucrainean.

Și în celelalte două dueluri după regulile MMA au triumfat moldovenii. Învingători au devenit Grigore Panfilii și Dmitrii Capmari. În programul serii au fost incluse și 9 lupte de K-1.

Favoritul publicului Constantin Țuțu s-a impus la puncte în fața olandezului Leon Miedema, care înainte de partidă se arăta foarte curajos și sigur că va obșine o victorie la Chișinău.

Victor Curtiș, Maxim Răilean și Vitalie Matei nu au avut probleme cu adversarii. Toți au obținut victorii prin knockout tehnic.

Seara nu a fost lipsită de surprize. Pavel Voronin a pierdut confruntarea cu un adversar olandez, iar Dorel Cristian nu și-a putut continua lupta cu ucraineanul Serghei Kuleaba.

El s-a traumatizat la un picior în runda suplimentară. Totuși, înfrîngerea nu a fost atît de amară – Cristian a fost declarat cel mai bun luptător de K-1 din Moldova din acest an.

 

Cuvinte cheie:

sport , lupta , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1553 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Grătieşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1553 de oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.