21 septembrie 2012, 11:13 Sport views 7537
21 septembrie 2012, 11:13 Sport views 7537

Moldoveanul Denis Dudco a obţinut două medalii la Europenele de tineret

Triplul campion naţional la joc de dame, versiunea rusă, Denis Dudco a cucerit argintul şi bronzul la Campionatul European de tineret de la Eupatoria (Ucraina), relatează MOLDPRES.

El s-a clasat pe locul doi la varianta clasică de joc, cedîndu-i doar rusului Vladimir Egorov, iar la proba rapidă de joc s-a situat pe treapta a treia a podiumului de premiere. "Este un succes binemeritat", a spus antrenorul emerit Iosif Func.

Denis Dudco este student în anul III la Academia de Studii Economice din Moldova. El a participat anul trecut cu succes la Campionatul Mondial, calificîndu-se în faza finală. Jucătorul a obţinut anul curent al treilea titlu consecutiv de campion naţional.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
21 locuitori

Mărineşti este un sat din cadrul comunei Ciutuleşti, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Florești și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de oameni. Satul Mărinești a fost întemeiat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.