19 septembrie 2012, 14:55 Sport views 7787
19 septembrie 2012, 14:55 Sport views 7787

Moldovencele – premiante la Turneul Internaţional de Fotbal

Selecţionata feminină de fotbal cu vîrste de pînă la 19 ani s-a situat pe locul doi în Turneul Internaţional, care a avut loc la Lugansk (Ucraina)  între 14 şi 16 septembrie, comunică luni AŞ Novosti-Moldova cu referire la federaţia naţională de profil.

La competiţii au participat în total patru colective. În afară de echipa noastră, în Ucraina au fost FC „Donceanka” din Azov, precum şi echipe din Lugansk şi Lvov. Jocurile au avut loc în circuit închis, iar cîştigătorul a fost desemnat după numărul de puncte acumulate.

Debutul selecţionatei moldoveneşti a fost nereuşit. Vineri fetele noastre au fost învinse de „Donceanka” cu scorul de 0:2, dar au reuşit să se reabiliteze deja în următoarea întîlnire. Jocul cu echipa gazdelor competiţiilor a fost foarte reuşit. Conaţionalele noastre au marcat în poarta echiperi „Lugansk” nouă goluri fără răpspuns.

În ziua finală a turneului fotbalistele moldovence au dispus de „Lvov” cu scorul de 3:0. Aceasta le-a permis fetelor noastre să se situeze pe locul doi.

Cîştigătoare ale competiţiilor au devenit fotbalistele echipei „Donceanka” Azov, care au repurtat trei victorii, n-au primit nici un gol şi au marcat în poarta adversarelor 25 de goluri. Pe locul trei sînt gazdele turneului, care au reuşit în prima zi a competiţiilor să învingă echipa „Lvov”.

La Turneul Internaţional de la Lugansk împreună cu antrenorul principal al selecţionatei Moldovei Victor Greapca au fost 18 fotbaliste.

Cuvinte cheie:

sport , moldovenii , fotbal , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
650 locuitori

Şurii Noi este un sat din cadrul comunei Şuri, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 650 de oameni. Satul Şurii Noi a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.