26 februarie 2019, 17:20 Sport views 15686
Boxerii profesioniști din Moldova sînt gata pentru luptele de debut, de la Harkov (Foto)
26 februarie 2019, 17:20 Sport views 15686

Boxerii profesioniști din Moldova sînt gata pentru luptele de debut, de la Harkov (Foto)

Boxerii profesioniști din Moldova, Maxim Railean și Igor Moşneguţa, au trecut cu succes procedura de cîntărire, astăzi, împreună cu rivalii lor din Harkov (Ucraina), unde vor debuta, mîine, în boxul profesionist.

Maxim Railean va evolua la categoria semimijlocie (Welterweight), iar Igor Moşneguţa va disputa în cea de-a doua categorie semiuşoară (super featherweight). Rivalii lor vor fi boxerii ucraineni, Denis Stadnik și Serghei Makarenko.

Maxim Railean și Igor Moşneguţa au fost primii sportivi din țara noastră care au primit licențe de boxeri profesioniști din partea Federației de Box din Moldova și vor debuta în boxul profesionist pe 27 februarie la Harkov (Ucraina).

După obținerea licențelor de boxer profesionist, cei doi au semnat un contract cu compania promoțională IBC Promotions, care a primit, anterior, în țara noastră prima licență de promotor din partea Federației de Box din Moldova.

Sursa: ibcboxing.md

Cuvinte cheie:

box , lupta , Ucraina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
300 locuitori

Florica este un sat din cadrul comunei Coşcalia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 300 de oameni. Satul Florica a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.