17 mai 2012, 14:15 Sport views 3501
17 mai 2012, 14:15 Sport views 3501

Moldovenii înving la Campionatul Europei la K-1

Oficialii lotului naţional de lupte K-1 amator au notat, astăzi, într-o conferinţă de presă, debutul victorios la Campionatul European de juniori şi seniori, desfăşurat la Şauleai (Lituania), relatează MOLDPRES.

În opinia secretarului federaţiei naţionale de profil, Victor Şerban, faptul că 7 din cei 10 membri ai selecţionatei au revenit acasă cu distincţii este mai mult decît îmbucurător. După numărul de medalii cucerite echipa Moldovei s-a clasat pe locul trei în clasamentul celor aproximativ 20 de ţări participante.

Medaliat cu bronz la recentele Europene a devenit Vladimir Ţepordei. De distincţiile de argint s-au învrednicit Dumitru Sîrbu, Tudor Gherghi, Alexandru Col. Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Vladimir Para, Iurie Chirilov şi Victor Curtiş. Andrei Grosu a fost desemnat unul dintre cei mai buni arbitri ai turneului.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1476 locuitori

Sărata Nouă este un sat şi comună din raionul Leova. Sărata Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Sărata Nouă a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.