02 iulie 2018, 12:00 Sport views 9283
Croaţia a învins-o dramatic pe Danemarca, scor 3:2
02 iulie 2018, 12:00 Sport views 9283

Croaţia a învins-o dramatic pe Danemarca, scor 3:2

Croaţia este a patra echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia, după ce a învins fosta adversară a României, Danemarca, în urma loviturilor de departajare.

Naţionala lui Zlatko Dalic a cîştigat cu 3-2, la finalul celor 120 de minute de Jocrezultatul fiind 1-1, şi va juca în faza următoare contra ţării gazdă, Rusia, care s-a impus în aceeaşi manieră în faţa Spaniei.

Soarta meciului putea fi decisă în prelungiri, dar Luka Modric a ratat penalty. În cele din urmă, mijlocaşul lui Real Madrid s-a revanşat la loviturile de la 11 metri, unde a transformat cu emoţii. Execuţia decisivă i-a aparţinut lui Ivan Rakitic, dar eroul croaţilor a fost portarul Danijel Subasic, care a apărat trei dintre şuturile danezilor.

Sursa: digisport.ro

Cuvinte cheie:

CM-2018 , fotbal , Croaţia , Danemarca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
1401 locuitori

Negreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Negreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Strășeni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1401 oameni. Satul Negreşti a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.