16 aprilie 2012, 15:00 Sport views 3435
16 aprilie 2012, 15:00 Sport views 3435

Boxerii moldoveni înving la Londra

Boxerii moldoveni au început cu dreptul turneul european de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Din cei patru reprezentanţi ai Moldovei trei au cîştigat primele meciuri, potrivit publika.md.

Veaceslav Gojan, Petru Apostol şi Victor Cotiujanschi vor continua lupta pentru cotele olimpice după ce au cîştigat meciurile primei runde. Singurul moldovean eliminat din start din concurs a fost Mihai Muntean care a pierdut scor 0 : 7, în faţa rusului Magomed Omarov în categoria 91 kilograme.

Astăzi, la competiţia din Trabzon vor intra în concurs Dumitru Galagoţ şi Vladimir Cheleş, iar Victor Cotiujanschi va lupta în al doilea său meci în categoria 81 kg. În total la competiţia din Turcia, Moldova este reprezentată de opt boxeri. Singurul boxer moldovean care şi-a asigurat participarea la Londra este Vasilii Belous.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
648 locuitori

Goian este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Goian și Iagorlîc. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Dubăsari și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Goian alcătuia 648 de oameni în anul 2011. Satul Goian a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.