22 septembrie 2017, 11:15 Sport views 4355
Boxerul moldovean și-a asigurat un loc pe podium la Europene
22 septembrie 2017, 11:15 Sport views 4355

Boxerul moldovean și-a asigurat un loc pe podium la Europene

Vitalie Prisăcaru și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box printre juniori, care se desfășoară în Bulgaria. Sportivul de 16 ani a obținut până acum două victorii în categoria de greutate 48 kg.

Prisăcaru a eliminat boxeri din Armenia și Danemarca, iar duminică urmează să evolueze în semifinale contra unui reprezentant al gazdelor. Vitalie Prisăcaru este originar din Bălți și este antrenat de Igor Pupcov și Alexandru Curosul.

La Europenele din Bulgaria pentru medalii mai luptă Adrian Bucșa (52 kg), Vasile Cebotari (54 kg), Vladislav Gudzi (60 kg) și Iugar Alahvirdiev (63 kg).

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

box , Campionat , Europa , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
5013 locuitori

Copanca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Copanca și Valea Verde. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Căușeni și la 81 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5013 oameni. Satul Copanca a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.