19 aprilie 2017, 10:00 Sport views 13421
Dansatori din RM au luat aurul la Campionatul European de Dans Latin (Foto)
19 aprilie 2017, 10:00 Sport views 13421

Dansatori din RM au luat aurul la Campionatul European de Dans Latin (Foto)

Pe data de 15 aprilie, Moscova a găzduit Campionatul European de Dans Latin în rîndul profesioniștilor. Turneul a avut loc cu sprijinul sponsorului general „Gazprombank". Partener oficial - SA „YATEC".

Organizația concursului a fost asigurată de către Artistul Emerit al Rusiei, președintele Uniunii Dansatorilor Rusiei, vice-președinte onorific al WDC, Stanislav Popov.

Campionatul European 2017 a fost cîștigat de Dorin Frikatanu și Marina Sergheeva, care au apărat la campionat onoarea Republicii Moldova. De la primele dansuri a fost evident că acești sportivi sînt axați spre victorie, fiind siguri pe propriile forțe, mai mult decît oricînd.

Zîmbetul nu a lipsit de pe fața lui Dorin nici pentru un minut și doar acei spectatori, care a ședeau aproape de arena de dans au putut vedea cît de transpirată era fața viitorului campion. Minunata lui parteneră Marina Sergheeva arăta alături de Dorin absolut încrezătoare și calmă, uimindu-i pe cei prezenți cu grația și lejeritatea mișcărilor, dar și cu frumusețea și farmecul irepetabile.

Noii campioni ai Europei erau fericiți, primeau felicitări, împărtășind cu generozitate din emoțiile lor.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Campionat , Dansuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1808
Populația:
2567 locuitori

Etulia este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Etulia Nouă, Etulia și loc.st.c.f. Etulia. Localitatea se află la distanța de 113 km de municipiul Comrat și la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2567 de oameni. Satul Etulia a fost menționat documentar în anul 1808.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.