03 ianuarie 2017, 14:45 Sport views 4416
Cel mai bun marcator al „Daciei” a părăsit clubul
03 ianuarie 2017, 14:45 Sport views 4416

Cel mai bun marcator al „Daciei” a părăsit clubul

Fotbalistul ucrainean al echipei „Dacia" Maxim Feșciuk a părăsit clubul de la Chișinău în mai puțin de un an de la sosire. Împreună cu el a părăsit clubul și un alt legionar, Ruslan Șauvhalov.

Maxim Feșciuk a trecut în echipa „Dacia" în martie 2016 și a reușit să înscrie în această perioadă 11 goluri. Șapte dintre ele au fost marcate în acest sezon, ceea ce i-a permis să devină cel mai bun atacant al clubului în Divizia Națională (ND). Anterior, fotbalistul în vîrstă de 31 de ani a evoluat pentru cluburile ucrainene „Tavria" și „Karpatî", precum și a jucat în campionatul Kazahstanului în componența echipei „Șahtior" din Karaganda.

Un alt legionar care a părăsit „Dacia" în timpul pauzei de iarnă a fost jucătorul rus Ruslan Șauvhalov. El s-a mutat la Chișinău cu circa trei ani în urmă, jucînd atît în echipa principală a clubului „Dacia", cît și în echipa de dublu în Divizia „A". A jucat ceva timp pentru cealaltă echipă din capitală – „Academia". Șauvhalov este discipol al clubului „Terek" din Groznîi.

În această iarnă, din „Dacia" s-au mai retras cîțiva jucători – legionarii ucraineni Andrei Slinkin, Dmitri Iusov, Vasili Palagniuk și originarul din Togo Sapol Mani.

Precizăm că „Dacia" s-a poziționat pe locul IV în sezonul actual al DN, avînd 32 de puncte și cedînd 11 puncte în fața liderului „Milsami". Pauza de iarnă în DN se va încheia pe 24 februarie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , fotbal , club

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1754
Populația:
2936 locuitori

Molovata este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Molovata este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Dubăsari și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2936 de oameni. Satul Molovata a fost menționat documentar în anul 1754.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.